Wat gereserveerde parkeerplekken doen met gastbeleving… door Hans Wognum expert gastvrijheid

Een speciale parkeerplaats voor de meest recente winnaar van de maandbeker, een speciale parkeerplaats voor de meest recente winnares van de maandbeker, een speciale parkeerplaats voor de meest recente winnaar en winnares van de clubkampioenschappen strokeplay en matchplay, speciale parkeerplaatsen voor de voorzitter en secretaris van de golfclub en speciale parkeerplaatsen voor businessclubleden. Daarnaast zijn er ook nog speciale parkeerplaatsen voor medewerkers van de golfbaan en medewerkers van de horeca. Het zijn nagenoeg altijd de parkeerplaatsen, die zich het dichtst bij het clubgebouw bevinden. En die (op de medewerkersplekken na) nagenoeg altijd onbezet zijn. Wat dat doet met het gevoel van “een warm welkom”, wanneer je als clublid of als gast jouw voertuig met een beetje mazzel nog net kwijt kon in het verste hoekje van de parking?

Verder lezen? Log in of registreer gratis even als nieuw lid. En laat een reactie achter!
Deel dit bericht!