Virtuele Clubs uitgezocht, 2019

De meeste ‘virtuele golfclubs’ (internet golfclubs zonder homecourse*) kennen een opzegtermijn van een maand. Dat betekent over het algemeen dat je voor 1 december kunt switchen voor het golfseizoen 2019. LinkedGolf heeft de grootste clubs en belangrijkste feiten voor je op een rij gezet zodat je goed met elkaar kunt vergelijken. Succes met je keuze.

Let op: we begrijpen dat er andere clubs zijn die hun mogelijkheden ook willen aangeven en dat is geen probleem. Stuur dan even een email naar info@linkedgolf.nl.  Maar om het voor onze leden vergelijkbaar te houden moet het dan ook gaan om de normale tarieven voor zowel NGF registratie als voordelen op greenfees van 18 holes op championship courses op meerdere banen in Nederland. Het gaat ons erom een beeld te scheppen van de normale te verwachten kosten die een lid van een club zou hebben bij die club bij een bepaalde speel intensiteit.

Opvallend is dat echt voordelig golfen weinig te maken heeft met de kosten van een lidmaatschap – en veel meer met de door een club aangeboden voordelen.

Overzicht van de belangrijkste golfclubs zonder homecourse: virtuele clubs november 2019

  • We gaan uit van een bruto greenfee van 50 Euro voor 18 holes golf, waarbij één lid samen met één niet-lid speelt
  • We rekenen alleen de normale contributies voor volwassenen met tenminste handicap 54, incl kosten één duplicaatpas en evt kosten fysieke NGF pas
  • Bij Clubs met meerdere banen hebben we aangenomen dat ze op die banen en spelen en de korting toegepast
  • Bij de kortingen hebben we gecontroleerd dat die niet alleen op daluren beschikbaar zijn. Daluren zijn voor ons starttijden voor 8 uur en na 17 uur
Deel dit bericht!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •