Oase van rust en luxe op Mallorca

Op nog geen uur rijden van het vliegveld van Palma de Mallorca ligt het Park Hyatt Resort. Het hotel ligt op het rustig groene deel van het eiland. Een uniek opgezet vijf sterren hotel met uitzicht op zee waar je helemaal tot rust kunt komen. De kamers zijn bijzonder ruim en op een fraaie manier gesitueerd omringd door sinaasappel- en amandelbomen. Een luxe toevluchtsoord aan de oostelijke kustlijn ontworpen als een traditioneel Mallorcaans heuveldorp met verwijzingen naar lokale kunst en cultureel erfgoed.

Vanuit het hotel is het 10 minuten fietsen naar de kust, waar een bezoek kan worden gebracht aan de bijzondere d’Arta grotten.

Tijdens ons bezoek aan Mallorca hebben we twee keer gegolfd op het Pula Golf Resort. Een prettige golfbaan met strakke greens en fraaie doorkijkjes op de Middellandse Zee. José María Olazábal en Rafael Nadal golfen er ook regelmatig. Even verderop is het Museum Xperience by Rafa Nadal.  Zeker de moeite waard voor een bezoek. Maar je kunt natuurlijk ook golfen op twee andere fraaie golfbanen in de buurt van het wonderschone Park Hyatt Resort.

LinkedGolf arrangement

3 overnachtingen

2 greenfees Pula, Capdepera, Son Servera

3 x ontbijt

3 x diner

2 x een lunch in meeneem box voor op de golfbaan

20%  korting op de 50 minuten sport massage in de Serinitas Spa

Prijs is inclusief transfers naar de golfbanen en exclusief transfer vliegveld vv

 

01.12.19 – 29.02.20

Single € 964

Double € 1416

 

01.03.20 – 29.04.20

Single € 1134

Double € 1666

 

30.04.20 – 31.05.20

Single € 1400

Double € 1972

Je kunt het arrangement boeken bij het Hyatt, noem dan dat het gaat om het “LinkedGolf arrangement”.

 

Ook dit nog….

Op dit moment vliegt Transavia vroeg op donderdag naar Mallorca en op zondag laat terug naar Amsterdam. Dat betekent dat je in principe ook 4 dagen kunt golfen. De extra greenfees kun jezelf boeken maar natuurlijk ook via het hotel regelen. Om een goede indruk te krijgen van het hotel en de golfbanen verwijzen we je naar de onderstaande links.

 

Nuttige links:

http://www.pulagolf.com

https://www.golfcapdepera.com (ligt direct om de hoek van het hotel)

https://www.hyatt.com/en-US/hotel/spain/park-hyatt-mallorca/malph

 

Deel dit bericht!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •