Golfreis naar Brazilië!

Golfreis 2024 in Brazilië!  

Een bestemming anders dan anders!

Ga met ons mee op reis naar Brazilië om te golfen en tegelijkertijd de beste plekken van het land te ontdekken.

15 augustus, in de avond vertrekken we met Air France van Amsterdam, via Parijs naar São Paulo.

16 augustus, om 6h00 staat er een busje klaar die ons komt ophalen vanaf het vliegveld in São Paulo. De reis kan beginnen! We zullen eerst stoppen in het hotel in Campinas om op te frissen, daarna gaan we naar het gekke Nederlandse stadje in Brazilië Holambra. In Holambra zullen we een citytour doen met een bezoek aan het museum en een bloemenkweker. Na het avondeten gaan we weer terug naar het hotel in Campinas.

17 augustus, de eerste keer dat we gaan golfen in Brazilië! Op de baan van Indaiatuba in de morgen van 7h00. In de middag is er vrije tijd om het centrum van Campinas te leren kennen of het grootste shoppingcentrum van Zuid-Amerika! Om 19h00 gaat onze vlucht naar Foz de Iguaçu.

18 augustus, bij ons hotel Wish bevindt zich de golfbaan van Foz de Iguaçu. Dit golfresort heeft al verschillende prijzen gewonnen! In de ochtend beginnen we met golf. In de middag gaan we naar een van de grootste watervallen van de Wereld! Na de watervallen bezocht te hebben, zullen we ook het vogelpark bezoeken met heel veel verschillende vogels van Zuid-Amerika.

19 augustus, wie liever gaat golfen is vandaag vrij om te gaan golfen. Er zal ook een mogelijkheid zijn om naar de Argentijnse kant van de watervallen te gaan.

20 augustus, vandaag gaan we rustig op weg naar de meest spectaculaire golfbaan van Brazilië, detail, deze baan is heel dicht bij het allermooiste strand van Brazilië!

21 augustus, vandaag gaan we de hele dag golfen op de golfbaan van Terravista.

22 augustus, deze dag hebben we 2 opties, of golfen op de baan van Terravista, of voor de strandliefhebbers; Praia de Espelho (het spiegelstrand). In de avond gaan we met een vlucht naar Rio de Janeiro.

23 augustus, in de morgen zullen we gaan golfen on Rio de Janeiro. In de middag gaan we naar een traditioneel barbecue restaurant om te lunchen en we zullen het Christusbeeld bezoeken.

24 augustus, in de morgen is er gelegenheid om te golfen, of om de suikerbroodberg te bezoeken. In de middag is er vrije tijd om nog even van het strand van Rio de Janeiro te genieten, om 18h00 worden we opgehaald om naar het vliegveld te gaan voor de terugreis naar Nederland.

Voor wie langer wil blijven is er de optie om op 24 augustus naar Buzios te gaan. Ook hier is een uitstekende golfbaan!

Totaal Prijs: € 6.995,00* per persoon, optioneel toeslag voor single room € 250,-.

Inclusief:

Vluchten:

 • Amsterdam – Sao Paulo en Rio de Janeiro – Amsterdam (Met KLM of Air France)
 • Campinas – Foz de Iguaçu
 • Foz de Iguaçu – Porto Seguro
 • Porto Seguro – Rio de Janeiro

De kosten voor het vervoer van je golftas gedurende deze reis zijn ongeveer € 300,- per tas.

Hotel overnachtingen met ontbijt:

Campinas – Bourbon
Foz de Iguaçu – Wish
Porto Seguro – Pousada Mundo Verde
Rio de Janeiro – Windsor Plaza Copacabana

Entreegelden:

 • Museum en bezoek aan Bloemenpark in Holambra
 • 1 greenfee Indaiatuba
 • 1 greenfee in Foz de Iguaçu
 • 1 greenfee Terravista (dagkaart op de mooiste golfbaan van Brasil)
 • 1 greenfee Rio de Janeiro (Golfbaan van de Olympische Spelen in 2016)
 • Bezoek Braziliaanse kant van de watervallen en het vogelpark
 • Bezoek Christusbeeld en 1x lunch in Rio de Janeiro

Transport met een 15 persoons busje:

 • Van en naar de vliegvelden, de golfbanen en naar de genoemde toeristische attracties.

Gids:

 • Er zal een Nederlandssprekende gids meegaan gedurende de reis. Mede hierdoor is de veiligheid geregeld.

De reis zal doorgaan met een minimum deelname van 6 personen.

Verlenging: 24 tot 27 augustus in Buzios.

Búzios is een gemeente en schiereiland die 165 km ten oosten van Rio de Janeiro ligt, tussen Rio das Ostras en Cabo Frio in en omvat naast de gelijknamige stad vier dorpen. Het bestaat uit meer dan twintig stranden en maakt deel uit van de zogenaamde Costa do Sol! Ook in Buzios is een uitstekende golfbaan!

Hotel (Buzios Beach Resort) + vervoer (van Rio de Janeiro naar Buzios en van Buzios naar het vliegveld in Rio de Janeiro)

Verlening:

Hotel + vervoer: € 750,00* per persoon, optioneel toeslag voor single room € 100,-.

*De prijzen zijn een indicatie vanwege de wisselkoers, en tariefschommelingen van de hotels en vluchten. Op het moment van boeken wordt de definitieve prijs bepaald. Hoe eerder er geboekt wordt, hoe goedkoper het zal zijn.

Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met Jantien Glas van Oma Glas Turismo. Ze woont in Holambra en heeft samen met Peter van den Broek (Brazilië en golfliefhebber) van LinkedGolf deze reis samengesteld.

Reisbeschrijving brasil 2024

Aanmeldformulier

Na invullen van het aanmeldformulier ontvang je van ons een boekingsformulier met daarin alle gegevens en de kosten. Na akkoord krijg je van ons een factuur. Na betaling gaan we de booking definitief maken en wordt de boeking een feit.

Deel dit bericht!