29 mei 2024 van, voor en door golfers

LinkedGolf Tiger Rabbit

Dit concept is bedoeld om onervaren spelers (Rabbits) te koppelen aan ervaren spelers (Tigers) die dan samen de baan in gaan om de drempelvrees te overwinnen.

We weten uit ervaring dat er voldoende ervaren golfers zijn die een aantal keren per jaar een beginnende golfer willen begeleiden.

Waar de grens tussen beide ligt? Dat is niet duidelijk af te bakenen, maar het klinkt toch leuker dan cracks en beginners.

Jullie – en natuurlijk alle andere 380.000 golfers in Nederland – zijn allemaal ooit een keer begonnen met golfen.

Vroeger, voor de tijd van de internet clubs en de 1- en 2-daagse cursussen, leerde je golfen op 2 manieren:

  • De club professional bracht je de techniek bij
  • Ervaren clubgolfers namen je mee de baan in en legde je uit hoe de regels werkten, maar ook wat je wel – en vooral ook niet – moest doen in de baan

Dat laatste is waar de LinkedGolf Tiger Rabbit een oplossing voor is, in deze tijd waar de meeste nieuwe golfers na hun 1- en 2-daagse cursussen het maar zelf uit moeten zoeken op de golfbaan.

En het is zowel voor Tigers als Rabbits een bijzonder leuke ervaring.

Voor een enthousiaste, ervaren golf(st)er is het natuurlijk leuk om een nieuwe golf(st)er op weg te helpen. En vaak ontdek je zo ook nieuwe golfpartners.

Want dat is natuurlijk het leuke van golf: iedereen kan samen golfen, ongeacht het verschil in handicap.

Hoe werkt het?

De procedure is zo simpel als een datingsite. Meld je aan als Rabbit of Tiger op de Tiger Rabbit lijst. Vermeld je naam, regio of baan waar je wilt/kunt spelen en zoek elkaar op.

Tijdens een ronde waarin een Tiger en een Rabbit samen spelen speelt de Rabbit altijd qualifying. De beste manier natuurlijk om van die 54 af te komen!

We wensen jullie alvast heel veel golfplezier met de LinkedGolf Tiger Rabbit!