Zomer Golf Clublidmaatschap BurgGolf (advertentie)

Ervaar de ultieme golfzomer! 

Met 6 prachtige banen in Nederland staan u volop uitdagingen te wachten in uw spel en kunt u gegarandeerd altijd genieten van een golfronde. 

Met het BurgGolf Zomer Golf Clublidmaatschap heeft u volledige toegang tot al onze golfbanen. U wordt clublid van BurgGolf tussen 1 juni 2024 en 30 september 2024 met onbeperkt speelrecht voor een bedrag van 650,-.

Of u nu wilt genieten van een rustige ontspannen ronde in de ochtendzon of juist een qualifying ronde wilt lopen met familie, vrienden of collega’s: dit clublidmaatschap biedt u de vrijheid om golf te beleven in de zomermaanden van 2024 zoals het u uitkomt.

De voordelen:

  • Onbeperkt golfen op alle BurgGolf golfbanen van 1 juni 2024 tot 30 september 2024. Geen beperkingen, alleen maar golfplezier!
  • Deelname aan (nationale) clubwedstrijden en activiteiten, perfect om uw spel te verbeteren en te genieten van de competitieve en gezellige sfeer!
  • Via Mijn.BurgGolf kunt u gemakkelijk uw starttijden tot 21 dagen van tevoren reserveren, zodat u altijd verzekerd bent van een starttijd die past in uw agenda.
  • Wist u dat u maar liefst 6 individuele boekingen tegelijk mag maken, zelfs exclusief (nationale) club- en commissiewedstrijden/activiteiten?

Aanmelden

Deel dit bericht!