Golf Fun Factor

Golf is een duurzame sport. Je kan deze sport je leven lang blijven beoefenen.

Golf discrimineert ook niet. Je kan met iedereen spelen, ongeacht spelniveau, leeftijd of geslacht.

Golf is niet makkelijk. Het is een leven lang een ontdekkingsreis naar verbetering op technisch, tactisch en mentaal gebied. Golfers maken die reis om één reden: omdat ze er ongelooflijk veel plezier aan beleven!

Die ontdekkingsreis moet je goed voorbereiden. Je moet goed weten waar je aan begint. En dat is de grote meerwaarde van de Golf Fun Factor cursus.

Alleen bij deze cursus wordt je rustig en in je eigen tempo, onder constante begeleiding van je golf leraar, bekend gemaakt met alle facetten van de golfsport.

Natuurlijk technisch, tactisch en mentaal. Maar ook met alle gewoontes, zowel op als rondom de golfbaan. Zodat je je helemaal thuis voelt op iedere golfbaan, waar dan ook.

Het belangrijkste van de Golf Fun Factor cursus? Dat je ook leert hoe jij het meeste plezier beleeft aan deze sport. Want plezier is de onmisbare energiebron om die schitterende, altijd weer verassende ontdekkingsreis te maken!

Golf Fun Factor Cursus

De cursus (voor 4 personen) bestaat uit:

  • 6 x 2 uur les
  • 3 x 2 uur baanles
  • 5 x 2 uur training

Aanpassingen op basis van aantal deelnemers

Je zit in een groep van minimaal 2 en maximaal 4 personen. Bij 2 personen wordt het aantal uren les en training aangepast naar 6 x 1 uur les en 5 x 1 uur training); de baanlessen blijven altijd hetzelfde. De maximale groepsgrootte is altijd 4.

Regels en NGF Regel Examen

Tijdens de lessen worden je alle regels bijgebracht door de leraar en als je er klaar voor bent kun je het NGF Regel Examen afleggen.

Voordeel en Lidmaatschap

Je wordt ook lid van LinkedGolf Club en Golf Fun Factor en hebt dan meteen op heel veel banen met zeer hoge kortingen greenfees (bedrag dat je moet betalen om de baan te mogen spelen) te kopen.

Leuk: de persoon met wie je speelt hoeft geen lid te zijn van LinkedGolf Club (al vinden we het natuurlijk wel leuk als je hem of haar over kan halen!)

Kosten

De kosten van dit hele pakket zijn 695,- Euro pp.

Dat is met inbegrip van huurclubs en ballen op de oefenfaciliteiten. En natuurlijk het lidmaatschap van LinkedGolf/Golf4Holland en het NGF Regel Examen.

Reistijd

Hou er rekening mee dat je tussen de 30 en 60 minuten met de auto onderweg bent naar de leslocatie.

Aanmelden en planning

Meld je geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting even aan via dit formulier. Golf Fun Factor neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Deel dit bericht!