Overzicht kosten en voordelen virtuele clubs November 2021

In Nederland zijn rond de 180.000 golf(st)ers lid van een virtuele of internetclub, Stichting Golfsport of hebben handicap registratie via een baan of vereniging zonder speelrecht.

Wat verbaast bij deze enorme groep golfers is hoe lang deze golfers hun handicap laten registreren door clubs die – vergeleken met een aantal andere clubs – echt veel minder of zelfs eigenlijk niets te bieden lijken te hebben.

Opvallend is dat echt voordelig golfen weinig te maken heeft met de kosten van een lidmaatschap – en veel meer met de door een club aangeboden voordelen.

Overzicht van de belangrijkste golfclubs zonder homecourse: virtuele clubs November 2021

  • We gaan uit van een bruto greenfee van 50 Euro voor 18 holes golf, waarbij één lid samen met één niet-lid speelt en waarbij op verschillende locaties gespeeld wordt
  • We rekenen alleen de normale contributies voor één volwassene met tenminste handicap 54, incl kosten van één duplicaatpas en evt kosten fysieke NGF pas
  • Bij Clubs met meerdere locaties hebben we aangenomen dat ze op die locaties en spelen en de korting toegepast
  • Bij de kortingen*) hebben we gecontroleerd dat die niet alleen op daluren beschikbaar zijn. Daluren zijn voor ons starttijden voor 8 uur en na 17 uur

*) Door de bijzondere omstandigheden zijn kortingen op banen voor alle partijen op dit moment gelimiteerd. Het overzicht gaat uit van een genormaliseerde situatie en het aanbod zoals dat nu op de websites van de clubs ook gepubliceerd is.

Full Disclosure:

LinkedGolf Club brengt haar registratie onder bij Golf4Holland. Dat doen we ondermeer natuurlijk vanwege het goede aanbod van Golf4Holland, maar ook vanwege het grote voordeel voor onze zakelijke golfers die zo op een bijzonder aantrekkelijke manier met relaties kunnen golfen! Klik hier voor de bijzondere aanbieding!

Deel dit bericht!