LinkedGolf in de pers

Netwerkclub vindt nieuw podium

Het eerste decennium van zijn bestaan was Linkedin de vaste standplaats van LinkedGolf, sinds dit najaar hebben ze hun eigen plek op internet gevonden.

Peter van den Broek is als enige van de drie oprichters van het in 2007 begonnen initiatief nog betrokken bij LinkedGolf, en is nog altijd onverminderd enthousiast over de ‘club’ die ze ruim tien jaar geleden begonnen.

‘We begonnen ooit met dit initiatief omdat we bij een netwerkdag merkten dat we daar – aan netwerken – eigenlijk helemaal niet toekwamen. Als je niet weet met wie je in de flight zit, als je niet weet wie de andere deelnemers zijn, dan is het lastig gericht contacten te leggen. LinkedIn was destijds sterk in opkomst, en ons idee om golfers op die manier te binden, bleek aan te slaan. Heel snel zaten we op zevenduizend leden. Inmiddels zijn het er negenduizend waarvan een klein deel heel actief is, een behoorlijk deel vooral meeleest en af en toe meedoet, en het grootste deel slechts nu en dan langskomt. Zeker aan het begin organiseerden we regelmatig wedstrijden en allerlei andere activiteiten, maar daar ging erg veel tijd in zitten dus dat werd op een gegeven moment minder.’

 

Lees het het hele artikel op: https://www.golfersmagazine.nl/banen-clubs-amateurs/netwerkclub-vindt-nieuw-podium

Deel dit bericht!