Tiger & Rabbit 2019

Dit jaar gaan we weer vrolijk verder met Tiger& Rabbit…..

Wat is het idee….

Alle leden van LinkedGolf (en natuurlijk alle andere 378.000 golfers in hett land eo) zijn een keer begonnen met golf. Een aantal jaren geleden kreeg je nog handicap 36 op je kaart en nu is dat 54. Na het GVB examen begint het allemaal echt. Je wilt oefenen en banen lopen maar je bent onzeker over je spel, bang om fouten te maken en om af te gaan. Niets om je druk over te maken want dit heeft iedereen meegemaakt. LinkedGolf heeft een aantal jaren ervaring met Tiger & Rabbit en we kunnen melden dat we heel leuke en positieve reacties hebben gehad. Een aantal rabbits zijn inmiddels in tigers veranderd.

Deze rubriek is bedoeld om onervaren spelers te koppelen aan ervaren spelers die dan samen de baan in gaan om de drempelvrees te overwinnen. We weten uit ervaring dat er voldoende ervaren golfers zijn die een aantal keren per jaar een beginnende golfer willen begeleiden. Tijdens een ronde waarin een Tiger en een Rabbit samen spelen speelt de Rabbit altijd qualifying. De beste manier natuurlijk om van die 54 af te komen:-)

De procedure is bijna zo simpel als een datingsite. Meld je aan als Rabbit of Tiger op de tigerrabbitlijst.

Vermeld je naam, regio of baan waar je wilt/kunt spelen en zoek elkaar op. Wij wensen iedereen een prachtig golfjaar 2019 toe.

Deel dit bericht!